Contactinformatie

Info

Sporten met Floor®

Van harte gefeliciteerd! Je bent zwanger of net moeder geworden. Wat goed dat je op een verantwoorde manier aan de slag wilt met je gezondheid in deze bijzondere periode van je leven. Onze enthousiaste Floor®-Fysio, collega Carmen Nuijen, helpt je daar heel graag bij. 

Lees hieronder wat zij voor je kan betekenen of kijk op https://www.ditisfloor.nl/ Uiteraard is ook meer informatie telefonisch te verkrijgen (023-5578134).

Aanmelden voor een gratis proefles kan per mail via Carmen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of vul het contactformulier in! 


Floor® Zwangerschapstraining en Floor® Hersteltraining

Je bent van harte welkom vanaf je eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog en wanneer je een termijnecho (rond 3 maanden zwangerschap) hebt gehad. Instappen in de Floor® Zwangerschapstraining kan daarna op elk moment en doortrainen tijdens je zwangerschap kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat tot aan de uitgerekende datum. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. We trainen in doorlopende groepen. Naast andere zwangere deelneemsters train je ook samen met vrouwen die kort geleden bevallen zijn.


Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel?
Je bent vanaf 4 weken na de bevalling (of vanaf 6 weken na een keizersnee) en tot 9 maanden na de bevalling welkom bij de Floor® Hersteltraining. Door de achtergrond als fysiotherapeut kan Carmen je (juist) ook begeleiden als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt is er altijd een weg!


Praktische informatie

De trainingen worden op maandagavond gegeven van 19.00 tot 20.00u en van 20.00 tot 21.00u, binnen in de praktijk. We gebruiken een strippenkaart systeem, waarbij je zelf vooraf beslist hoeveel lessen je af wilt nemen (1 strip per training).

Je hebt (vanaf 1 januari 2024) keuze uit de volgende strippenkaarten: 

  • 10 strippen voor €140,-
  • 16 strippen voor €205,-


Vergoeding zorgverzekeraar?

De factuur van de Floor® Zwangerschapstraining kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van je aanvullende verzekering krijg je dan een bedrag vergoed. Dat valt onder het onderdeel ‘zwangerschapsbegeleiding’. Dit geldt niet voor alle zorgverzekeringen, dus oriënteer je vooraf op jouw situatie.


"Sporten met Floor® hielp mij weer fit te worden na de bevalling. Ik kon in een veilige omgeving mezelf uitdagen >en zo stukje bij beetje weer tot op volle kracht terugkomen. Een aanrader voor alle mama’s!"Floor® Bevallingsvoorbereiding Tijdens de trainingen komt er ongemerkt al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar we bieden je daarnaast de mogelijkheid om de Floor®Bevallingsvoorbereiding te volgen. Dit is een partnerles van 2 uur en kost €85,- (per stel). Maximale groepsgrootte 3 stellen. Het beste moment om deze les te volgen is tussen de 30e en 35e week van je zwangerschap. Informatie over de datums is te verkrijgen via Carmen of vul het contactformulier in. Een privéles is eventueel ook mogelijk (kosten en datum op aanvraag).

"Zeer interactief en duidelijk, ruimte voor vragen, goede en duidelijke presentatie" "Fijne, vertrouwde sfeer"

 


Voor de Floor® Zwangerschapstraining en Floor® Bevallingsvoorbereiding zijn de Algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.