Contactinformatie

Over ons

Renske Althuisius

seksuoloog NVVS

Sinds 2013 heb ik met mijn praktijk voor seksuologie “Vrij” een nauwe samenwerking met Bekkenfysiotherapie Hoofddorp. Ik ben met mijn praktijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS).

Seksualiteit is voor veel mensen belangrijk. Een grote meerderheid beleeft dit als plezierig. Toch is seksualiteit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er kan sprake zijn van pijn bij het vrijen, geen of weinig zin hebben, moeite hebben met het krijgen van een erectie of juist te vroeg klaar komen of moeilijk een orgasme kunnen krijgen. Mensen kunnen vragen, onzekerheden of problemen hierover hebben.

In een kort telefonisch voorgesprek (kosteloos) kan de seksuoloog uw klachten met u doorspreken en bepalen of behandeling passend is. Vervolgens kan een afspraak gemaakt worden voor het eerste consult en verdere behandeling.
In het eerste consult wordt met u, of samen met u en uw partner, uw probleem verder geïnventariseerd en het behandeltraject gestart. De kosten voor een consult (45 minuten) bedragen 85 euro (inclusief BTW). De vergoeding door uw verzekeraar is afhankelijk van uw verzekeringspolis. Op de website van de NVVS vindt u een overzicht van polissen die seksuologische hulp (deels) vergoeden. Echter raadpleeg altijd voor de zekerheid uw eigen polis.
Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via het contactformulier