Contactinformatie

Nieuws

Floor® werkt samen met Mom in Balance!

Floor-fysio & Mom in Balance maken zich samen sterk voor de vrouwen in de Haarlemmermeer. Wij hebben een gezamenlijk doel: jou op een verantwoorde manier te laten sporten tijdens en na de zwangerschap!

De outdoor workouts van Mom in Balance worden gegeven door een team van gecertificeerde trainers. Je kunt bij ons sporten tijdens de zwangerschap in de zwanger workouts. En vanaf 6 weken na je bevalling kun je deelnemen aan de Back in Shape workouts.
De Back in Shape workout is een hersteltraining die erop is gericht om jou weer sterk en energiek te laten voelen na de bevalling, met daarin extra aandacht voor bekkenbodem en core. Na de Back in Shape workouts kun je doorgaan met de intensieve Mpower workouts waarin je jouw kracht en conditie verder opbouwt.

Floor-fysio vindt plaats in het Gezondheidscentrum de Parken onder begeleiding van bekkenfysiotherapeut (i.o.) Carmen Nuijen. Binnen onze setting zien wij veelal vrouwen met Zwangerschapsgerelateerde bekkenpijnklachten, maar ook zonder klachten ben je van harte welkom. Na de zwangerschap helpen wij je weer op een verantwoorde manier het sporten te hervatten, dit met extra aandacht voor de bekkenbodem en de core.