Contactinformatie

Over ons

Monique Boon

Verpleegkundig Overgangsconsulent, aangesloten bij de VVOC, 
BIG-nummer: 19007916130


Overgangsklachten: 80% van de vrouwen heeft ze. En 20% heeft dermate last van de overgang dat ze niet meer kunnen functioneren. Overmatig zweten, concentratieverlies of geen zin meer om te vrijen? Met een behandelplan help ik deze klachten te verminderen.  

Ik ben Monique Boon. Met ruim 30 ervaring in de zorg ben ik nu Verpleegkundig overgangsconsulent in een Haags ziekenhuis. Gelukkig kunnen we steeds beter praten over de klachten die gepaard gaan met de overgang. In een eerste gesprek bespreken we de verschillende opties die kunnen bijdragen aan het verminderen van de klachten. Tijdens het tweede gesprek maken we een behandelplan wat bijdraagt aan het verminderen van de gezondheidsrisico’s na de overgang.  

Ik wil vrouwen met klachten in de overgang helpen. Vanuit mijn eigen ervaring en de kennis die ik heb, kan ik ervoor zorgen dat deze periode meer hanteerbaar wordt. Ik wil bijdragen aan het doorbreken van het taboe. In de samenwerking met de collega’s binnen Bekkenfysiotherapie Hoofddorp kunnen we meerdere, typische vrouwelijke klachten aanpakken. Met elkaar helpen we vrouwen om gezond te blijven én te kunnen genieten van het leven!    

Neem contact op via het contactformulier op de website of mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Meer Balans  (overgangspraktijkmb.nl)