Contactinformatie

Info

Praktische informatie

Vergoeding zorgverzekering

Wij hebben voor 2022 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.
Bekkenfysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. De vergoeding hangt af van uw aanvullende verzekering. U dient dit na te kijken in uw verzekeringspolis. Heeft u geen aanvullende verzekering of heeft u uw maximale vergoeding fysiotherapie reeds bereikt, dan ontvangt u van ons een nota van 47,50 euro per afspraak. Let op! Een intake betreft over het algemeen een dubbele afspraak.

Bij verwijzing door een arts in verband met urineverlies worden 9 bezoeken vanuit de basisverzekering vergoed en dus niet uit de aanvullende verzekering. U gebruikt hierbij het budget van uw eigen risico voor zover dat nog niet aangesproken is.

Kinderen tot 18 jaar krijgen 18 behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar vergoed uit de basisverzekering, zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico.

Uw verzekeraar accepteert niet dat u op dezelfde dag bij 2 verschillende therapeuten onder behandeling bent. U ontvangt een factuur voor 1 van deze behandelingen indien dit toch het geval blijkt te zijn.

Afspraken wijzigen of annuleren

Voor het annuleren of wijzigen van afspraken kunt u ons bellen of mailen:
023-5578134 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt altijd een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat, wij bellen u zo snel mogelijk terug. Voor behandelingen die niet tijdig afgezegd zijn, 24 uur van te voren, ontvangt u een nota van 20 euro.

Praktische zaken

- Wilt u volgende keer zelf een handdoek meenemen?
- Wilt u ons minstens 1-2 weken van tevoren melden als u een vervolgafspraak heeft bij de specialist of huisarts? Wij kunnen dan zorgen voor een tijdige rapportage.

Tevredenheid

Wij zijn geïnteresseerd in uw ervaring als onze klant. Samen met uw zorgverzekeraar vragen wij naar uw tevredenheid. U krijgt hiervoor nadat u toestemming heeft gegeven een enquête per mail toegestuurd.

Mocht u ontevreden zijn over bepaalde zaken dan nodigen wij u uit om dit bij één van ons kenbaar te maken, zodat we samen kunnen zoeken naar een bevredigende oplossing.
Voor het indienen van een officiële klacht verwijzen wij naar het klachtenreglement van het KNGF.

Privacy policy

In verband met de wet op Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wijzen wij u op ons privacy policy welke u hier kunt vinden op onze website www.bekkenfth.nl. In dit document geven we informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en wat wij er aan doen om uw privacy te waarborgen. U kunt ook een papieren versie opvragen bij een van de collega’s.
Tijdens de intake zullen we u in het kader van deze wet- en regelgeving moeten vragen om voor een aantal zaken uw toestemming te geven. Uiteraard kunt u toestemming ook weigeren.


Opgemaakt op 29-12-2021