Contactinformatie

Info

Praktische informatie

Vergoeding zorgverzekering 

Wij hebben voor 2024 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Bekkenfysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. De vergoeding hangt af van uw aanvullende verzekering. U dient dit na te kijken in uw verzekeringspolis.

Indien u uw maximale vergoeding fysiotherapie heeft bereikt, ontvangt u van ons een nota van 52,00 euro per consult. De intake betreft over het algemeen een dubbel consult. Op de nota zijn onze betalingsvoorwaarden van toepassing. Welke u onderaan deze pagina vindt.

Bij verwijzing door een arts in verband met urineverlies worden 9 bezoeken vanuit de basisverzekering vergoed en dus niet uit de aanvullende verzekering. U gebruikt hierbij het budget van uw eigen risico voor zover dat nog niet aangesproken is. 

Kinderen tot 18 jaar krijgen 18 behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar vergoed uit de basisverzekering, zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico. 

Uw verzekeraar accepteert niet dat u op dezelfde dag bij verschillende therapeuten onder behandeling bent. U ontvangt een factuur voor één van deze behandelingen indien dit toch het geval blijkt te zijn. Laat het ons dus weten als u ook elders onder behandeling bent.

 

Afspraken wijzigen of annuleren 

Voor het annuleren of wijzigen van afspraken kunt u ons mailen of bellen.  

023-5578134 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien wij niet in de gelegenheid zijn op te nemen kunt u een bericht achterlaten en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Voor behandelingen die niet tijdig afgezegd zijn, 24 uur van te voren, ontvangt u een nota van 22 euro. 

 

Praktische zaken 

 • Wilt u bij uw vervolgafspraak zelf een handdoek meenemen?
 • De praktijk is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies of diefstal van eigendommen uit de wachtruimte.
 • De praktijk is niet verantwoordelijk voor diefstal van eigendommen in het pand of buitenterrein (auto, fiets).

  

Klanttevredenheid 

Wij zijn geïnteresseerd in uw ervaring als onze klant. Samen met uw zorgverzekeraar vragen wij naar uw tevredenheid. U krijgt hiervoor een enquête per mail toegestuurd. Klik hier voor meer informatie.

 

Klachtenregeling

Mocht u ontevreden zijn over bepaalde zaken dan nodigen wij u uit om dit bij één van ons kenbaar te maken, zodat we samen kunnen zoeken naar een bevredigende oplossing.   

Wij werken volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Wil u een officiële klacht indienen, dan verwijzen wij naar het klachtenreglement van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)

 

Resultatenonderzoek / LDF 

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) verzamelt behandelgegevens in de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF). Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling, en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. De fysiotherapeut kan via het LDF dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hiervan leren. 

Wilt u meer informatie hierover, laat het ons weten.

 

Privacyverklaring 

In verband met de wet op Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wijzen wij u op ons privacy policy welke u hier kunt vinden. In dit document geven we informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en wat wij er aan doen om uw privacy te waarborgen. U kunt ook een papieren versie opvragen bij een van de collega’s. 

 

Betalingsvoorwaarden

Op onze nota’s zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing:

 1. Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelingsovereenkomst tussen u als patiënt/cliënt en de fysiotherapeut.
 2. Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, worden in rekening gebracht. Het betreft dan een nota van 22 euro.
 3. Voor het betalen van uw rekening geldt een betalingstermijn van 30 dagen.
 4. U kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL88ABNA 0556 1717 56  ten name van Bekkenfysiotherapie Hoofddorp te Hoofddorp.
 5. Vermeld bij (elektronische) betaling altijd het factuurnummer.
 6. Indien de volledige betaling niet binnen 30 dagen na de factuurdatum is ontvangen, sturen wij u een herinneringsbrief. Deze herinnering geldt ook als ingebrekestelling.
 7. De herinneringsbrief stelt u in de gelegenheid om het factuurbedrag binnen 14 dagen aan ons te voldoen.
 8. Indien wij niet binnen 14 dagen na de datum van de herinneringsbrief uw betaling hebben ontvangen, bent u in verzuim. Vanaf dat moment brengen wij extra administratiekosten van €17,50 in rekening. 

Opgemaakt op 13-12-2023