Contactinformatie

Info

Informatie voor verwijzers

Bekkenfysiotherapie Hoofddorp wil zorg met aandacht leveren aan patiënten met klachten rondom het bekkengebied. De klachten zijn vaak complex en vereisen specialistische kennis. Wij leveren deze specialistische zorg.

Naar onze mening is de zorg rondom bekkenbodemproblematiek gedeelde zorg.

Samenwerking met huisartsen, specialisten en verloskundigen is voor het leveren van optimale zorg van groot belang. Bij die samenwerking hoort ook een makkelijke en veilige uitwisseling van informatie.

Wij hebben hiervoor een zorgmailadres en ZIVVER-account. Verwijzers en collega’s kunnen ons op deze manier hun verwijzingen en/of overdachten toesturen. Vice versa kunnen wij op een veilige manier onze rapportages versturen.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn.

Telefoon: 023-5578134

 

Contactgegevens email:

Zorgmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zivver: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Josephine de Koning)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Marieke Rolvers – Metselaar)

     

Lidmaatschap FysioZorg Haarlemmermeer (FZ H)

De FZ H is in het leven geroepen om als monodisciplinair regionaal samenwerkingsverband het aanspreekpunt te worden voor de fysiotherapeuten, zorgverleners, zorgverzekeraars en andere stakeholders. Daarnaast is deze cooperatie er als belangenbehartiger voor haar leden.

Fysiotherapeuten zijn een onmisbare schakel in de zorgketen. Om het potentieel van het vak fysiotherapie optimaal te laten gelden komt de FZ H  bij elkaar om de positie binnen de Haarlemmermeer verder te versterken.

https://www.fysiozorghaarlemmermeer.nl/

 

Lidmaatschap Zorggroep Haarlemmermeer

Zorggroep Haarlemmermeer is een multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie die eerstelijns zorgprofessionals in de Haarlemmermeer ondersteunt om te komen tot de beste zorg dichtbij huis. Dit doet de organisatie door het ontwikkelen en invoeren van zorgprogramma’s en het organiseren van wijkgerichte zorg.

https://www.zorggroephaarlemmermeer.nl/